Autolimarija Osijek

Prometne nesreće se događaju, no nisu one jedini krivac za oštećenja na automobilima; postoji još puno čimbenika koji mogu uzrokovati kvarove, udubljenja na limariji i ostale probleme.

U slučaju da je došlo do oštećenja Vašeg  vozila, savjetujemo Vam da se obratite stručnjacima. Osobito ako je u potpunosti ili djelomično uništena limarija automobila. 

Stručnjaci savjetuju; ne popravljajte sami limariju automobila

Sukladno tome, morate pronaći odgovarajuće dijelove za vašeg kućnog ljubimca. I ne samo to. Boja novog ili zamjenskog dijela mora se uklapati u ostatak vozila. Upravo je iz tih razloga nužno posjetiti ovlašteni servis automobila, u kojem će se stručno i osposobljeno osoblje pobrinuti za sve nedostatke.

Loša limarija na automobilima ponekad može uzrokovati hrđu, koja dalje može ubrzati propadanje dijelova na podvozju automobila. S vremenom, hrđa se može proširiti na ostatak automobila i uzrokovati daljnje skupocjene popravke. Stoga, čim primijetite da auto počinje napadati hrđa, obratite se autolimarima, koji će ukloniti štetu i zamijeniti ili popraviti sve potrebne dijelove.

Opseg posla popravljanja limarije ovisi o količini štete i uzroku propadanja limarije. Osim toga, nije isto ako treba zamijeniti stražnji vezni lim, poklopac motora odnosno haubu ili očistiti hrđu. S obzirom na to da zavarivanje lima iziskuje iskustvo i vještinu, savjetujemo Vam da se za popravak obavezno obratite profesionalcima. Prije toga ipak treba još  očistiti automobil od hrđe, a tek se onda auto šalje u limariju.

Bez obzira na to jeste li doživjeli automobilsku nesreću ili ste samo primijetili oštećenje ili ogrebotine na vašem automobilu, naši stručnjaci za servis automobila i limarije popravit će sve nedostatke vodeći se najvišim standardima i kvalitetom.

Usluge naše limarske radionice

Autolimarske usluge koje stručnjaci obavljaju u servisima automobila odnose se na:
–              Popravak ili zamjenu na podvozju
–              Izvlačenje udubljenja
–              Izmjene pragova
–              Popravak ili zamjenu krova
–              Popravak ili zamjenu poklopca motora (haube)
–              Popravak ili zamjenu  prednjeg dijela
–              Popravak ili zamjenu  stražnjeg dijela
–              Popravak ili zamjenu  prednjih bočnih vrata
–              Popravak ili zamjenu  stražnjih bočnih vrata
–              Popravak ili zamjenu  stražnjeg veznog lima
–              Popravak ili zamjenu  stražnjih vrata (prtljažnika)
–              Popravak ili zamjenu  veznog lima
 
Usluge popravka ili zamjene obavljaju se na svim markama i modelima rabljenih automobila. Bez obzira na to je li riječ o neispravnosti dijela automobila ili uništenoj limariji, naši stručni majstori će vratiti Vašeg ljubimca u prvotno stanje.
Kao što ste mogli primijetiti, napominjemo da se ne odnose svi autolimarski popravci isključivo na zamjenu uništene ili dotrajale limarije. Na automobilima se često znaju dogoditi manja oštećenja za čiji popravak ne treba uopće posezati za autolimarskim alatima poput brusilice. Nakon brušenja, obavezno se treba nanijeti nova boja. No ovi popravci o kojima vam trenutno govorimo obavljaju se koristeći jednostavne alate poput alata za izvlačenje udubina. Najveća prednost ovih popravaka je ta da nema dodatnih oštećenja na automobilu. Samim time, nije potrebno ponovno bojanje dijela auta, osim u slučaju da promjenu boje nije uzrokovalo samo oštećenje.

Opremljenost limarije (autolimarske radionice)

Autolimarska radionica opremljena je svim potrebnim priborom i alatima kao što su:
•             Toplinski rezači metala
•             Autolimarska hidraulična preša
•             Autolimarska greda za istezanje
•             Hidraulične dizalice
•             Pneumatski  čekići
 
U slučaju bilo kakvih oštećenja na Vašem limenom ljubimcu, savjetujemo Vam da  se uputite u naš servis, čija je izvrsna opremljenost te stručno osoblje zaduženo za vraćanje vrijednosti i sjaja Vašeg automobila. Bez obzira na to radi li se o popravku krova ili stražnjih vrata automobila.

S obzirom na svakodnevne novosti iz svijeta proizvodnje automobila, velika se pažnja pridaje usavršavanju i neprekidnoj obuci djelatnika i stručnom vodstvu, s ciljem najviše razine stručnosti poslovanja, kao i vraćanja osmijeha na lica klijenata.

Vaš Auto Mall

Namjerno najbolji.

Kontakt