O nama

Dobro došli u Auto Mall, Vašeg pouzdanog partnera u svijetu automobila. Smješteni na prestižnoj lokaciji u Osijeku, u Ulici kneza Trpimira 26, Auto Mall je sinonim za vrhunsku uslugu, bogato znanje i iskustvo u autoindustriji.

Naša posvećenost klijentima duboko je usađena u svaki aspekt našeg poslovanja, a svaki korak koji poduzimamo temelji se na našoj stručnosti i ambiciji da budemo najbolji u onome što radimo. Bez obzira na to jeste li u potrazi za novim ili rabljenim vozilom, želite prodati svoj automobil ili trebate servis, limariju ili lakiranje, Auto Mall je tu da vam pruži vrhunsku uslugu i profesionalnost koju zaslužujete.

Što nas izdvaja:

  • Širok spektar vozila: Ponosimo se velikim izborom rabljenih vozila svih marki. Dodatno, nudimo i veliki izbor novih Kia i Ssang Yong vozila, pružajući vam mogućnost pronalaska vozila koje odgovara svim Vašim potrebama i preferencijama.
  • Otkup i zamjena: Nudimo procjenu i otkup Vašeg vozila te mogućnost zamjene starog za novo/novije, olakšavajući vam proces kupnje ili prodaje.
  • Financijsko savjetovanje: Naši članovi prodajnog tima stoje Vam na raspolaganju za savjetovanje vezano za financiranje vozila, pronalazeći najpovoljnije modele financiranja prilagođene Vašim potrebama.
  • Vrhunski servis: Kompletna usluga servisa vozila svih marki i pripreme vozila za tehnički pregled, uz stručni nadzor naših tehničara.
  • Limarija i lakirnica: Profesionalni tim za limarijske i lakirerske radove koji će Vaš automobil vratiti u savršeno stanje.
  • Precizna dijagnostika: Koristeći najnovije specijalne dijagnostičke uređaje, osiguravamo brzu i preciznu dijagnostiku kvara.
  • Vulkanizacijske usluge: Demontaža, montaža i skladištenje guma uz pažljivo čuvanje prema najvišim standardima kvalitete, kako bi Vaša vožnja bila sigurna u svakom trenutku.

Posjetite nas na našoj adresi: Ul. kneza Trpimira 26, 31000 Osijek, i pridružite se velikom krugu zadovoljnih klijenata koji su već prepoznali kvalitetu i pouzdanost koju pružamo.

Naša misija je biti najbolji prodavatelj i serviser u Slavoniji i Baranji. S predanošću, stručnošću i pažnjom prema detaljima, težimo biti neprikosnoveni lideri u sektoru, stvarajući dugotrajne odnose pune povjerenja s našim klijentima, pružajući im vrhunsku usluge i vozila koja nadmašuju njihova očekivanja.

Naša vizija je postati sinonim za izvrsnost u autoindustriji, biti prepoznati kao prvi izbor kada su u pitanju Kia i Ssang Yong vozila, rabljena vozila, servis i sve ostale usluge vezane za automobile. Želimo postaviti nove standarde u poslovanju, neprestano se razvijajući i rastući kako bismo ostvarili maksimalno zadovoljstvo naših klijenata.

Slogan: Namjerno najbolji.

Osnovni podatci o tvrtki Ani d.o.o
ANI d.o.o. za trgovinu i usluge Naziv: ANI d.o.o. Sjedište: Ul. kneza Trpimira 26, 31000 Osijek Upisano u registar Trgovačkog suda u Osijeku pod brojem 030157433 Transakcijski računi:

  • Addiko bank d.d., Slavonska avenija 6, Zagreb. IBAN: HR4625000091101427442
  • Erste banka d.d., Jadranski trg 31, Rijeka. IBAN: HR8224020061101083964

Uprava: MLADEN PEJIČIĆ, jedini osnivač d.o.o. i član Uprave

Namjerno najbolji.

Kontakt