Kia AutoMall
Kia AutoMall

Uslužna prodaja rabljenih vozila

Nerijetko se fizičke osobe odlučuju preuzeti odgovornost za prodaju svog rabljenog vozila uvjereni kako upravo na taj način mogu postići najbolju vrijednost. No, vrlo brzo većina postaje svjesna brojnih izazova koje prodaja vozila nosi sa sobom. Od formalnosti i dokumentacije do napornih poziva i susreta s ciljem pregovaranja bolje cijene i uvjeta.

Iz tog razloga AUTO MALL nudi uslugu USLUŽNE (tzv.komisionePRODAJE VOZILA koja Vam omogućuje ostvarivanje najviše moguće cijene za svoje vozilo (budući da ste Vi ti koji definirate cijenu) uz unaprijed definiranu proviziju autokuće:

 • Za vozila vrijednosti do 6.500 €: provizija autokuće iznosi 250 €
 • Za vozila vrijednosti od 6.500 € do 13.000 €: provizija autokuće iznosi 400 €
 • Za vozila vrijednosti od 13.000 € do 20.000 €: provizija autokuće iznosi 500 €
 • Za vozila vrijednosti od 20.000 € do 26.500 €: provizija autokuće iznosi 650 €
 • Za vozila vrijednosti preko 26.500 €: provizija autokuće iznosi 800 €

* Ukoliko nije drugačije dogovoreno s prodavateljem

Vaše vozilo se izlaže u našem prodajno-izložbenom prostoru na izrazito frekventnoj lokaciji ali se dodatno i oglašava na našoj web stranici i u sklopu online trgovina na najposjećenijim oglasnicima za prodaju rabljenih vozila. Dodatno, osim same prezentacije, usluga uslužne prodaje podrazumijeva i pripremu koja uključuje vanjsko i unutarnje pranje vozila te profesionalno slikanje. Educirano osoblje preuzima brigu i odgovornost za prodaju Vašeg vozila nudeći pritom brojne potencijalne pogodnosti i prednosti koje kao fizička osoba niste u mogućnosti ponuditi.

Ključne prednosti komisione prodaje:

 • Vozilo prodajete po cijeni koju ste sami definirali
 • Potencijalni kupci Vašeg vozila dobivaju mogućnost financiranja putem kredita ili leasinga što povećava interes za samo vozilo
 • Brzina i jednostavnost prodaje vozila, bez popratnog stresa vezanog uz upite potencijalnih kupaca i susrete s njima
 • Transparentnost u vidu Ugovora koji se na samom početku potpisuje između autokuće i prodavatelja rabljenog vozila
 • Dogovorena vrijednost Vam se isplaćuje odmah po prodaji
 • Vaše vozilo vidljivo je puno većem broju ljudi budući da je osim izloženosti u samom prodajnom centru objavljeno i na vrlo posjećenoj web stranici i oglasnicima

Javite nam se radi dogovora i potpisa ugovora o uslužnoj prodaji kako bi uštedjeli svoje vrijeme, maksimizirali potencijalnu dobit i izbjegli stres i brojne formalnosti vezane uz prodaju vozila.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes
Izjava o zaštiti osobnih podataka
(1) Voditelj zbirke osobnih podataka prikupljenih preko ove internet stranice je tvrtka ANI d.o.o., N.Š.Zrinskog 101, Višnjevac (u nastavku »voditelj zbirke«)

(2) Osobni podatci prikupljaju se samo ukoliko se sami odlučite da nam ih date, odnosno priopćite. Davanjem podataka ujedno dajete i suglasnost da voditelj zbirke osobnih podataka osobne podatke i informacije čuva, obrađuje i koristi za sljedeće namjene: uspostavljanja kontakta, pružanja usluga, obavještavanja o novostima i ponudama, direktnog marketinga, segmentacije potrošača, analize i istraživanja.

(3) U svrhu pružanja usluga, a u skladu s Vašom suglasnošću, Vaše osobne podatke možemo davati i ovlaštenom zastupniku ili nekom od naših ugovornih izvršitelja obrade osobnih podataka, zbog čega s Vama u kontakt može doći i neka od tih osoba. Osim prethodno navedenih osoba, Vaše osobne podatke nećemo davati nijednoj trećoj osobi.

(4) Vaše osobne podatke ćemo početi obrađivati sukladno važećem Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Obrada znači prikupljanje, čuvanje ili spajanje podataka u zbirkama osobnih podataka, mijenjanje, upotrebu ili objavljivanje, uključujući i prijenos, izmjenu, blokiranje i brisanje. Vaši osobni podaci čuvat će se i koristiti do Vašeg eventualnog pisanog opoziva. Osobni podaci koje nam dajete preko ove internet stranice mogu se spajati s Vašim osobnim podacima koje smo dobili preko naših zastupnika. Prikupljeni osobni podaci neće se koristiti suprotno Vašoj danoj suglasnosti.

(5) U vezi s zaštitom osobnih podataka jamčimo Vam da po pitanju njihove zaštite, osiguranja, vođenja evidencije zbirke osobnih podataka i drugih prava te obveza, pružamo sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere potrebne za sigurnu obradu i u cijelosti poštujemo važeće zakonodavstvo koje uređuje zaštitu osobnih podataka.

(6) Prikupljanje Vaših osobnih podataka je dobrovoljno. Ukoliko ne date privolu za obradu osobnih podataka nećemo vas moći obavještavati o novim proizvodima i uslugama, reklamnim akcijama odnosno komunicirati s Vama u budućnosti. Svoju privolu za obradu podataka možete bilo kada opozvati, također možete bilo kada zahtijevati uvid, prijepis, kopiranje, dopunu, popravak, blokiranje ili brisanje Vaših osobnih podataka i to na način da pošaljete elektronsku poruku na adresu: web@auto-mall.hr

Molimo Vas da pri dostavi svakog svojeg upita odnosno zahtjeva za ispravak ili brisanje podataka dostavite svoje točne osobne podatke, kako bismo olakšali Vašu identifikaciju. Nadalje, ovlašteni ste podnijeti prigovor na način obrade/čuvanja Vaših osobnih podataka. Ukoliko se ne slažete sa našom odlukom donesenom u povodu Vašeg prigovora, možete se obratiti hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka ili nadležnom sudu.

Kontakt info

Prodaja:
Pon – Pet: 08:00 – 18:00
Sub: 09:00 – 13:00
Servis:
Pon – Pet: 08:00 – 16:00
Sub: 09:00 – 13:00
Oglasnici